Mikael Theorén, affärsområdeschef Häst & Lantbruk, Agria Djurförsäkring och Lena Malmqvist, ordförande i Skånes Ridsportförbund

Agria i nytt samarbete med Skånes Ridsportförbund

2018-07-02

Nu ingår Agria Djurförsäkringar ett nytt samarbete med Skånes Ridsportförbund. Bakgrunden till samarbetet är den gemensamma viljan att utveckla ridsporten och tillsammans bidra till en sund, hållbar hästhållning i en av Sveriges starkaste hästregioner.

Skånes Ridsportförbund är ett av de större distrikten inom Svenska ridsportförbundet med över 19 000 medlemmar och vi har en proaktiv agenda fylld med aktiviteter, tävlingar och utbildningar. 

Vi ser framemot att samarbetet med att utveckla ridsporten och verka för fler hållbara och välmående hästar. Tillsammans kan vi nu arbeta för att exempelvis Agrias kunskapsprojekt #stoppahältan och träningsfilosofin kring Agria Naturbana når ut till ännu fler ryttare, säger Mikael Theorén, affärsområdeschef Häst & Lantbruk, Agria Djurförsäkring.

Lena Malmqvist, vår ordförande i Skånes Ridsportförbund, stämmer in och betonar arbetet med hästarnas välfärd: Vårt gemensamma intresse i hästen och hästens välbefinnande gör att vi är väldigt glada och förväntansfulla inför stundande samarbete. Arbetet med hästvälfärd är en av de absolut viktigaste aspekterna inom ridsporten och vi på Skånes Ridsportförbund ser framemot att driva denna utveckling tillsammans med Agria.

Det nya samarbetet med Agria som seriesponsor startar den 1 juli.

agria

Sponsorer

Annons