Inspiration och movitation

2018-09-06

Behovet av att få träffa och utbyta erfarenheter med likasinnade är stor, så varmt välkommen till konferens för våra föreningar som har ridskola och eller/ tävliingsarrangemang på sin agenda. Konferensen är ett samarrangemang mellan oss och  SISU Idrottsubildarna

Markuu Söderberg, ridskolechef Lunds Civila Ryttarförening, samt ordförande i Ridskola-Utbildningssektionen, Svenska Ridsportföbundet, är inbjuden gästföreläsare. Markku kommer att gå på djupet i den stora novusundersökning som visar vad våra ryttare söker och vill ha, med sikte på Ridskola 2025. 

Vi har också en kurs i hur man pratar med sponsorer, med föreläsare Henrik Läckberg

Tiderna för konferensen:
Lördag fm 10.00 - cirka 18.15  Därefter middag med underhållning kl 19.30
Söndag  09.00-15.30.  För de som bor över så är det frukost kl 08.00 

Målgrupp är förtroendevalda i styrelsen och tävlingssektionen, samt naturligtvis alla som arbetar i verksamheten, antngen det är som anställd, mot F-skatt eller som entreprenörer på föreningens ridskola.

Vi  lyfter många olika frågor, så som ridskolesystem, GDPR, olika bidrag att söka, arbetsgivaransvar, arbetsmiljöfrågor, hur vi kan jobba i IdrottOnline mm.

Vi har även rep.kurser för hoppdomare och överdomare, kurs i Equipe, fortbildning för Grönt-kortutbildare (fredag kväll) samt kurs för att söka sponsorer. 

Med inbjuden föreläsare vill vi inspirera och motivera till fortsatt jobb mot Ridsport 2025, ett strategiprogram inom hela idrotten. 

På lördag kväll har vi middag med underhållning, vi vågar lova att det blir högt i tak.

Kostnad pp i dubbelrum: 1500 kr. Med hjälp av er resurs inom SISU kan ni kanske få ned er egen kostnad, detta talar ni med er SISU-konsulent om. 

Anmäl till konferensen är nu öppen via IdrottOnline

Samtidigt som konferensen har vi även kurs för våra yngre ledare på samma plats. Läs mer om kursen här  Förberedande ungdomsledarkurs.     Inbjudan till årets kurs finns här

Basutbildning

Basutbildning för ledare

Läs mer
ledstj-rnor

Våra Ledstjärnor

Läs mer
Verktygslåda

Verktygslåda

aaa

Sponsorer

Annons