Inspiration och movitation

2018-09-06

Behovet av att få träffa och utbyta erfarenheter med likasinnade är stor, så nu gör vi slag i saken och bjuder in till konferens för våra föreningar som har ridskoleverksamhet på schemat. Som huvudman för ridskolekonferensen står SISU Idrottsubildarna, och vi är med och drar upp riktlinjerna. 

Målgrupp är förtroendevalda i styrelsen samt naturligtvis alla som jobbar i verksamheten, antngen det är som anställd, mot F-skatt eller som entreprenörer på föreningens ridskola.

Vi kommer att lyfta många olika frågor, så som ridskolesystem, GDPR, olika bidrag att söka, arbetsgivaransvar, arbetsmiljöfrågor, samt med hjälp av en inbjuden föreläsare inspirera och motivera till fortsatt jobb mot Ridsport 2025, ett strategiprogram inom hela idrotten. 

På fredag kväll har vi middag med underhållning, vi vågar lova att det blir högt i tak.

Kostnad pp i dubbelrum: 1500 kr. Med hjälp av er resurs inom SISU kan ni kanske få ned er egen kostnad, detta talar ni med er SISU-konsulent om. 

Detaljerad inbjudan och anmälan kommer inom kort, men ta redan nu med frågan till styrelsen

Samtidigt som konferensen har vi även kurs för våra yngre ledare på samma plats. Läs mer om kursen här  Förberedande ungdomsledarkurs.     Inbjudan till årets kurs finns här

Basutbildning

Basutbildning för ledare

Läs mer
ledstj-rnor

Våra Ledstjärnor

Läs mer
Verktygslåda

Verktygslåda

aaa

Sponsorer

Annons