FOTO: Stockholms Läns Ridsportförbund

Träffar för hästägare om foderbristen

2018-10-24

Är du hästägare och drabbad av effekterna av den långvariga torkan? Länsstyrelsen Stockholm, LRF Mälardalen och Stockholms Läns Ridsportförbund bjuder in till två träffar där vi tar upp aktuella frågor för hästägare.

Hur ser det ut med tillgången på foder? Kan vi fodra på andra sätt än vanligt? Vad kan du själv göra? Vilken hjälp finns att få? Hur kan du få bättre ekonomi i hästhållningen?

Alla hästägare, stallägare och andra verksamma inom hästnäringen är välkomna!

Praktisk information
Träffarna har samma innehåll, så välj den som passar dig bäst. Träffarna är kostnadsfria, men med fika till självkostnadspris. Du behöver anmäla dig via kalendariet på Länsstyrelsens webbplats senast 13 november för att vara säker på att få en plats. Sök på Träff för hästägare på Länsstyrelsens webbplats, www.lansstyrelsen.se/stockholm.

Djursholms ridklubb den 14 november kl. 18:30 – 21:00  Det finns plats för 60 personer, först till kvarn! Anmäl er här (direktlänk till Länsstyrelsens webplats)

Botkyrka ridsällskap den 19 november kl. 18:30 – 21:00  Det finns plats för 70 personer, först till kvarn! Anmäl er här (direktlänk till Länsstyrelsens webplats)

Träffarna finansieras av medel från landsbygdsprogrammet.

Inbjudan i pdf med anmälningslänkar finns här

Foderbrist föreläsning loggor

Utbildningsbild 2 ht-2015

Anmäl till utbildning här!

Kurskatalog boxbild ht-18

Utbildningskatalog

Hösten 2018
Basutbildning box 2

Basutbildning

Läs mer

Sponsorer

Annons