Jesper Stoltenberg, mångårig förtroendevald i distriktsstyrelsen som nu lämnat sin stol tom

2018-12-14

Det är med stor sorg vi idag har fått veta att Jesper Stoltenberg, vår dansktalande vän i distriktsstyrelsen,  med stort engagemang i ridsporten, i klubben,  i laget, och inte minst som tränare för många ryttare genom åren, hastigt har lämnat oss. 

Jesper brann för ridsporten och var en mycket omtyckt tränare, fd elitryttare som han var. Om sig själv skrev han  "Gammal hästkarl" och något finare kan man liksom inte vara. Inga krusiduller för Jesper,  utan helt enkelt precis detta, en "gammal hästkarl" som med sitt kunnande och engagemang i hästen och i sporten fanns med och påverkade alla i sin omgivning i en positiv riktning. Många har mötts av Jesper i foajén på Billingehus, eller i entrén på Grand i Alingsås, på Folkets hus i Trollhättan, eller på Vara Folkhögskola, då vi har haft distriktsårsmöten eller konferenser. Då har det varit viktigt för Jesper att alla skall känna sig välkomna, det goda värdskapet stod han så gärna för. 

Jespers favoritcitat "Life is all that happens to you, while you are busy making other plans!" John Lennon och det stämmer så otroligt bra in på Jesper. Bara så sent som i helgen arbetade vi med distriktets framtidsplaner, och Jesper uppvaktades på lördagskvällen då han under året fyllt 60 år i år. 

Jesper, Du kommer att fattas i styrelsens arbete. 


Sponsorer

Annons