FOTO: Svenska Ridsportförbundet

Programridning för Gustav Svalling

2019-01-14

Är du intresserad av programträning för Gustaf Svalling? Nu har du chansen att göra en intresseanmälan till den 9 februari då han kommer till Lillerudsgymnasiet. Dagen arrangeras av Värmlands Ridsportförbunds grenledning i dressyr.

Gustaf blev Grand-Prix domare 1987 och har sedan 2002 varit verksam som internationell domare i hela världen. Han är den 4:e svensk genom tiderna som uppnått femstjärnig dressyrdomare, det är den högsta grad en dressyrdomare som kan få. Det finns endast 29 stycken femstjärniga domare i hela världen.

Denna dag kommer innefatta öppen bedömning av åtta ekipage, både ponny- och hästekipage på olika nivåer.

Vi tar emot intresseanmälan för att få rida. Valfritt program med feedback och träningstips - 30 min, kostnad 350:-. Vid stort intresse kommer grenledargruppen välja ut ekipage bland ponny och häst, för att få alla nivåer/klasser representerade. 

Sista dag för att anmäla intresse är den 27 januari. Anmäl via länken: http://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/1213154 

Läktarplats cirka fyra timmar med möjlighet att ställa någon fråga till Gustaf för en kostnad av 100:- inkl. kaffe och kaka.

För frågor kontakta Lena Hassellund, grenledare i dressyr, lena.hassellund@hotmail.com

Annons