Annons

    Hem / Aktuellt / 03 / Strömsholmsdagarna 2020 gör (delvis) ett uppehåll

Strömsholmsdagarna 2020 gör (delvis) ett uppehåll

Ridskolan Strömsholm och Strömsholms Ridsportförening har beslutat att ändra upplägg och datum för Strömsholmsdagarna 2020 med anledning av coronavirusets spridning i Sverige.

Strömsholmsdagarna är ett evenemang med mer än 100-åriga anor. För att kunna genomföra detta på bästa sätt krävs ett stort arbete inför evenemangsdagarna.

Då stor osäkerhet råder kring möjligheterna att genomföra tävlingar och evenemang kommande månader väljer Strömsholm därför att ändra upplägg.

Lag-SM i dressyr skulle ha genomförts under Strömsholmsdagarna men har nu flyttats fram till vecka 36, 3-6 september, där det i tävlingskalendern redan finns en godkänd tävling i dressyr på Strömsholm.

För hoppningens del har allsvenskorna inte kunnat ridas som planerat under våren och gällande utformningen av semifinalen i Folksam Elitallsvenska eller finalen i Folksam Ponnyallsvenska med lag-SM återkommer Svenska Ridsportförbundet med besked. 

När det gäller fälttävlan den 12-13 juni i samband med Svenskt Grand National ser Strömsholm över möjligheten att genomföra den som en separat tävling utan Svenskt Grand National. Besked om detta kommer senast den 15 maj.

Här samlar vi information om årets SM, nya datum m.m.