Annons

    Hem / Aktuellt / 05 / Falsterbo Horse Show ställs in

Falsterbo Horse Show ställs in

- Falsterbo Horse Show är årets höjdpunkt för väldigt många människor. Vi valde därför att hålla hoppet uppe så länge som det var möjligt, men nu har tiden hunnit ifatt oss och det är med stor sorg som vi tvingas ställa in, säger Jan-Olof Wannius.

- Ska vi köra Falsterbo Horse Show 2020 så ska vi göra det fullt ut. Det har vi sagt sedan coronakrisen startade. Det har inte varit aktuellt att köra utan publik, menar Jan-Olof Wannius, ordförande för Falsterbo Horse Show, och fortsätter:

- Vi har liksom alla andra evenemang som har behövt ställa in, alla inblandade människors hälsa i första rummet. Därför blir det ett framflyttat 100:års jubileum till 10-18 juli 2021 istället.

Årets upplaga av Falsterbo Horse Show såg ut att bli den bästa Falsterbo Horse Show på många sätt. Det stundande 100:års-jubileet, 25 procent över i förköpet av biljetter och rekordintresse från utställare och sponsorer gjorde att förutsättningarna såg väldigt lovande ut ända fram till mars när Covid-19 kröp närmare inpå.

- Ett inställt evenemang kommer naturligtvis att påverka oss och vi tror att många av våra besökare väljer att behålla sina biljetter till 2021. Biljettköpare kommer få ett mail från Ticketmaster inom kort med information, säger Jan-Olof Wannius.

Falsterbo Horse Show - hemsida

Final för ungdomarnas nationshoppningsserie

I helgen är det dags för final i ungdomsryttarnas Nations Cup-serie i hoppning. Finalen rids i Nederländerna och Sverige har fyra lag på startlinjen. I helgen rids finalklasserna.