Annons

    Hem / Aktuellt / 05 / Nytt alternativ för betalning i TDB

Nytt alternativ för betalning i TDB

Från och med 1 juli får arrangörer och aktiva ytterligare ett betalningsalternativ vid anmälan i TDB.

Om arrangören valt att använda SwedbankPay för att ta betalt kan arrangören nu välja på två alternativ för att ta betalt. Antingen att anmälan ska vara betald inom 1 timme, eller att anmälan ska vara betald senast på betaldagen enligt propositionen, och då senast 18:00.
Det senare alternativet har efterfrågats av anmälare till tävling.

Anmälaren kan se nedräkning i tid till sista betalningstillfälle. Ansvaret att hålla reda på sista betaldag ligger hos anmälaren.

Anmälaren kan fortfarande välja att betala direkt i samband med anmälan oavsett vilket alternativ arrangören valt. Vid betalning med Swish blir anmälan betald direkt, och vid betalning med kort blir betalningen reserverad på kontot fram till betaldagen.

Arrangören väljer betalningsalternativ när propositionen skapas.

HÄR hittar du mer information om TDB för arrangörer och aktiva

Allas engagemang måste tas tillvara

Varje förening behöver ha medlemmar som gillar att jobba när det är aktiviteter, vill stå i kafeterian eller hugga in och måla och spika. Inte minst för att bygga tillhörighet och gemenskap i föreningen.