Annons

    Hem / Aktuellt / Inställda mästerskap och tävlingar i Sverige

Inställda mästerskap och tävlingar

Finalen i Longines FEI Nations Cup i Barcelona i oktober är inställd, meddelar FEI.

Beslutet är taget i samråd mellan FE, det spanska ridsportförbundet och styrelsen för Real Club de Polo de Barcelona, som sedan länge är värd för finalen. Läs mer HÄR

Årets unghäst-VM i hoppning är inställt arrangören i Lanaken, Belgien, meddelat tidigare.

FEI World Breeding Jumping Championships for young horses, unghäst-VM i hoppning,  i Zangersheide, Lanaken, Belgien, 16-20 september 2020 är inställt. Läs mer HÄR

Sedan tidigare är en internationell tävling i Sverige är inställd, liksom flera internationella mästerskap.

Den internationella dressyrtävling som skulle hållts på Flyinge i september, är inställd. Saab International Grand Prix Dressage skulle ha innehållit trestjärnig dressyr samt klasser för U25, young rider och juniorer.

På onsdagen meddelade FEI att spanska ridsportförbundet beslutat ställa in både EM i distansritt för young rider och juniorer, samt unghäst-VM i distansritt.
Båda mästerskapen skulle ha arrangerats i Vic, Spanien, 25-27 september.
Den spanska arrangören har tilldelats de båda mästerskapen 2022. Datum meddelas senare.

Sedan tidigare är den internationella tävlingen i sportkörning som skulle hållts på Ribersborg i Malmö i september inställd.

Helsingborgs Fältrittklubb skulle ha varit värd för finalen i Baltic Cup, men hopptävlingen för junior, children och ponnyryttare är inställd, och finalen flyttad till Vilhelmsborg i Danmark.

I augusti skulle VM i sportkörning för parakuskar körts i anslutning till de internationella tävlingarna i Schildau, Tyskland, men nu medelas att tävlingen, och därmed mästerskapet, är inställt.

23-27 september Flyinge CDI3*/CDIU25/Y/J, internationell dressyr - inställt

25-27 september Vic, Spanien CH-M-YH-E 120 /CH-EU-YJ-E 120– unghäst-VM i distansritt/EM i distansritt young rider, junior - INSTÄLLT

3-6 december Helsingborg, Sverige, CSIJChP, internationell hoppning - inställd, finalen i Baltic Cup flyttad till Vilhelmsborg, Danmark vecka 47.

6-9 augusti Schildau, Tyskland CAI2* HP/CH-M-PEA, internationell sportkörning -  inställt

10-13 september Malmö, Sverige CAI2*/YJChP HP 4,2,1, internationell sportkörning - inställt