Annons

    Hem / Aktuellt / Egna nyheter / 2020 / Sveriges största hästtidning blir tillgänglig för fler

Häst&Ryttare som app och taltidning

Häst&Ryttare, Svenska Ridsportförbundets medlemstidning, finns nu både som app och taltidning.

Med det tar Häst&Ryttare ännu ett steg in i den digitala världen. Sedan tidigare har den tryckta tidningen funnits att läsa som en pdf på nätet. Nu finns den digitala tidningen som en app att ladda ner i mobilen eller surfplattan. Appen finns för både Android och IOS.

I appen finns både det senaste numret av Häst&Ryttare och ett arkiv som sträcker sig tillbaka till 2015.

Häst&Ryttare kommer med fyra välmatade nummer varje år. Den digitala versionen finns naturligtvis också tillgänglig på ridsport.se/hastryttare tillsammans med arkivet, och här kan den som vill nu också lyssna på senaste numret av Häst&Ryttare genom en text-till-tal-funktion.

I det digitala arkivet går det att söka efter artiklar med särskilda ämnen eller personer som läsaren är nyfiken på.

– Det här gör att Häst&Ryttare är tillgänglig för många fler, och blir en större del i Svenska Ridsportförbundets arbete med att sprida kunskap om hästen och ridsporten, säger Britt Ledberg, chefredaktör för Häst&Ryttare.

Häst&Ryttare som app

Fakta: Häst&Ryttare som app och taltidning

I Häst&Ryttare-appen ligger det senaste numret tillsammans med arkivet med samtliga nummer från 2/2015. Appen finns för både Android och IOS. Du laddar ner den där du brukar hämta appar.

Genom appen kan du även få Häst&Ryttare uppläst via en text-till-tal-funktion, en möjlighet som alltid gäller det senast utgivna numret. Funktionen finns även via ridsport.se/hastryttare, där du hittar det senaste numret, och där också arkivet finns.

Häst&Ryttare är Svenska Ridsportförbundets medlemstidning och officiella organ och distribueras som papperstidning till medlemmar i Svenska Ridsportförbundet. Tidningens TS-mätta upplaga är 124 400 ex 2019.