Annons

    Hem / Aktuellt / Två svenska placeringar i Luhmühlen

Två svenska placeringar i Luhmühlen

Nu är även den internationella fälttävlanssäsongen igång och det blev svenska placeringar direkt. Malin Petersen och Christoffer Forsberg tog varsin sjundeplats när tyska Luhmühlen arrangerade trestjärnig fälttävlan.

Helgen bjöd på två korta, trestjärniga klasser och det var blågul representation i båda genom Christoffer Forsberg med hela tre hästar i ena klassen, och Sara Algotsson Ostholt och Malin Petersen i den andra.

Med felfri terräng och bara 1,2 tidsfel i banhoppningen slutade Malin Petersen och tioåriga Charly Brown på sjundeplats i klassen för ryttare över 30 år. Resultatet blev fina 29,0 straffpoäng. Sara Algotssont Ostholt hade ett nedslag i banhoppningen och tidsfel i terrängen, vilket gav en plats längre ned i resultatlistan med Chicuelo.

I klassen för ryttare under 30 år blev det ytterliggare en svensk sjundeplats genom Christoffer Forsberg på Hippo's Sapporo som var helt felfria genom både hoppning och terräng. Christoffer hade även Watermill Heejan och Baroness till start i klassen, men utanför placering efter tidsfel i terrängen.

Det blev tyska hemmasegrar i båda klasserna genom Sandra Auffarth och Christoph Wahler.

Resultat

CCI3*-S, slutresultat: 1) Sandra Auffarth, Tyskland, Viamant du Matz 21,9 straffpoäng 2) Sandra Auffarth, Tyskland, Let's Dance 22,4 3) Sophie Leube, Tyskland, Jadore Moi 23,2 7) Malin Petersen, Sverige, Charly Brown 29,0 35) Sara Algotsson Ostholt, Sverige, Chicuelo 44,0
Fullständiga resultat

CCI3*-S, slutresultat: 1) Christoph Wahler, Tyskland, Carjatan S 22,1 straffpoäng 2) Anna Lena Schaaf, Tyskland, Fairytale 25,7 3) Alina Dibowski, Tyskland, Barbados 27,8 7) Christoffer Forsberg, Sverige, Hippo's Sapporo 32,9 34) Christoffer Forsberg, Sverige, Watermill Heejan 46,9 38) Christoffer Forsberg, Sverige, Baroness 52,0 
Fullständiga resultat

Ridsportens förstafemma - rösta här

Här är förstafemman som Ridsportsverige röstat fram i jakten på Stjärnornas stjärna i ridsporten, ett specialpris i samarbete med Saab. Sista röstningsomgången börjar nu.