Annons

    Hem / Aktuellt / Nominera Årets Ridskola

Är din ridskola Sveriges bästa?

Rider du på världens bästa ridskola eller har du en ridlärare som gör din tid i stallet till veckans höjdpunkt? För att hylla alla goda ledare och lyfta ridskolans viktiga roll, vill vi ha din hjälp att utse Årets ridlärare och Årets ridskola 2020.

Den svenska ridskolan är unik i världen, ingenstans är ridsport så tillgänglig för så många som just här! På cirka 450 ridskolor landet runt erbjuds ridsport för alla, hela livet och möjligheten att mötas, trivas och utvecklas med hästar. Det är vi superstolta över, och för att hylla våra ridskolor vill vi att du hjälper oss att utse Årets Ridskola 2020, en av Sveriges bästa.

Hur får din ridskola dig att växa, utvecklas och känna suget att gå till stallet? Kanske har den hittat göra ridningen och tiden i stallet ä n n u roligare?

Årets ridskola delas ut i samarbete med Folksam och är ett utbildningsstipendium till ett värde av 40 000 kronor. Pengar som till exempel kan användas för utbildning, föreläsning eller clinic.

Årets Ridskola hyllas i november (vi återkommer om detaljer) och senare även på Ryttargalan den 24 november på Grand Hôtel i Stockholm 2021.

Nominering Årets Ridskola (word)
Nominering Årets Ridskola (pdf)

Vill du nominera Årets Ridlärare - klicka HÄR

Kom ihåg!
Årets Ridskola ska vara kopplad till förening som är ansluten till Svenska Ridsportförbundet.

Förutom utbildningsverksamheten tittar vi också på till exempel ekonomi, kringaktiviteter, kommunkontakter och lyckade projekt med mera.

Maila nomineringen till ditt ridsportdistrikt senast den 20 september 2020. Distriktet gör ett urval och nominerar en ridskola till Lena Annergård på centrala kansliet senast 1 oktober. Därefter utses en vinnare av Ridskole- och Utbildningssektionen.

Tidigare vinnare:

2019- Värmdö Ridklubb
2018 - Skogslottens Ryttarförening
2017 - Sollentuna Ridklubb
2016 - Varbergs Ridklubb
2015 – Oskarshamns Ridklubb
2014 – Sundsvalls FRK
2013 – Södertälje Ridklubb
2012 – Skellefteå Ridklubb

Vi ser fram emot era nomineringar!
/Svenska Ridsportförbundets Ridskole- och Utbildningssektion

Och glöm inte att nominera Årets Ridskolehäst!

Utveckla verksamheten med projektstöd

Utveckla din förening genom Projektstödet. Fokus är verksamhet för ungdomar, ryttarutveckling och ledarutbildning. I år kan föreningar söka stöd som syftar till att att utveckla barn- och ungdomsidrott. Ansökan öppnar den 20 januari.