Annons

    Hem / Aktuellt / Nominera Årets ridskolehäst

Nominera Årets ridskolehäst

Ridskolehästarna betyder så mycket för så många och är hjärtat i vår unika ridskoleverksamhet. Därför vill vi hylla dem med det fina priset "Årets ridskolehäst" som delas ut på vår digitala Ryttargala i november. Nominera din favorit nu!

De tröstar, lyssnar och lär oss fatta galoppen. De får oss att må bra och utvecklas och blir vänner man minns med värme, hela livet. Har du en ridskolehäst som betyder något extra för dig. En karaktär, en perfekt läromästare eller kanske din bästa vän?

Årets ridskolehäst 2017, 2018, 2019

Kanske sådan som Sickan från Österlens RK som vann det allra första priset 2017. Eller coole Quinn från Mariestads RK, stolt segrare 2018. 2019 vann ingen mindre än Norrköpings FRKs egen krydda, Qummin. Nu ser vi fram mot din nominering!

Att nominera är enkelt.
Klicka och nominera din favoritkandidat till priset via det digitala formuläret. 

Berätta med max 1000 tecken varför du tycker ridskolehästen ska få priset och ladda upp ett foto på minst 1 mb och max 5 mb. Vi behöver eventuellt använda din bild för en tryckt affisch.
Det är viktigt att din bild håller god kvalité och att du har rätten till bilden.

Berätta vad som är speciellt med just din favorit.

Vem som helst får nominera men tänk på att det ska vara:

  • En ridskolehäst eller ponny som går regelbundet i ridskoleverksamheten.
  • Finnas på en ridskola som tillhör en förening som är ansluten till Svenska Ridsportförbundet.

En jury från Svenska Ridsportförbundets Ridskole- och Utbildningssektion utser finalister och en vinnare. 

Vinnarhästen får ett fint segertäcke och vinnande klubb får två biljetter till Ryttargalan och får ta emot priset på plats på Grand Hôtel i Stockholm (personer under 18 år i vuxens sällskap) den 24 november 2021 där vi kommer att hylla även 2020-års pristagare (årets gala på Grand tar paus på grund av coronapandemin). Men självklart ser vi till att Årets ridskolehäst hyllas på bästa sätt även i år!

Börja nominera bums och senast den 20 september.

Läs mer om Ryttargalan och alla priskategorier

Huvudfunktionärer i toppklass när Segersjö arrangerar EM

Planeringen inför ungdoms-EM i fälttävlan på Segersjö utanför Örebro pågår för fullt. Mästerskapet kommer inte bara att bjuda på Europas bästa ungdomsryttare. Segersjö kan också stoltsera med några av världens bästa funktionärer.