Annons

    Hem / Aktuellt / Helgens internationella resultat

Helgens internationella resultat

Det blev flera svenska placeringar vid de femstjärniga hopptävlingarna i Valkenswaard, Nederländerna. Och Louise Romeike fortsatte sin segerrad, den här helgen i Tyskland.

Fälttävlansryttaren Louise Romeike har tävlat i tyska Langenhagen med de yngre förmågorna Feline och Commando 3. Det blev seger i den tvåstjärniga klassen med Feline och en sjätteplats med Commando 3.
Sara Algotsson Ostholt red in på sjundeplatsen med Dynamite Jack.

I Valkenswaard var Peder Fredricson tvåa i lördagens 1,50-hoppning med H&M Christian K, och Henrik von Eckermann femma med Forever i en tidshoppning.

Under söndagen avgjordes lagtävlingen Global Champions League med svenskar i tre av lagen. Bäst gick det för Peder Fredricson som på Catch Me Not S och i lag med Marcus Ehning (Tyskland) red in på andra plats efter två felfria rundor för Valkenswaard United. 

Malin Baryard Johnsson och H&M Indiana representerade laget Berlin Eagles ihop med Philipp Weishaupt (Tyskland) och lyckades också sätta två felfria rundor. Det blev en fjärdeplats för laget. 

Evelina Toveks och Christian Ahlmanns (Tyskland) lag Scandinavian Vikings slutade längre ned i resultatlistan på 16:e plats.

Resultatlista med videoklipp på alla ritter

I den avslutande 155-hoppningen red Henrik von Eckermann in på nionde plats med Fancy me.

Helgens tävlingar, internationellt och nationellt, med arrangörernas hemsidor, resultat och TV-tider finns i Kalendern

Ryttarna klara till Ponny-EM

Truppen är uttagen till Ponny-EM i dressyr, hoppning och fälttävlan.