Annons

    Hem / Aktuellt / Olof Axelsson ny samordnare

Olof Axelsson ny samordnare

Olof Axelsson blir ny dressyrsamordnare för fälttävlanslandslagets ungdomar.

Olof Axelsson finns på Flyinge där han bland annat arbetar med Beridarprogrammet.
Uppdraget som samordnare är nytt och Olof Axelsson kommer att planera innehållet med övrig landslagsledning. Uppdraget innebär bland annat att Olof Axelsson blir en länk och ett bollplank mellan ryttarna och deras hemmatränare, och finns tillgänglig som coach på internationella mästerskap.

Förutom arbetet på Flyinge har Olof Axelsson egen tränings- och tävlingsverksamhet. Han är B-tränare i dressyr, har ridit och utbildat till Grand Prix och har lång erfarenhet av att jobba med ungdomar och brinner för att utveckla hästar och ryttare.

Olof Axelsson koncentrerar sin egen ridning till dressyr, men har elever i alla grenar och hjälper många hopp- och fälttävlansryttare med dressyr och grundarbete. Arbetet på Flyinge har gett honom erfarenhet av att leda ungdomar, och att jobba med träningsupplägg och målsättningar.

Olof Axelsson kommer att arbeta tillsammans med övriga landslagsledningen för fälttävlan i uppdraget som dressyrsamordnare.

Folksam Hästkunskap Cup laddar för poängjakt

Folksam Hästkunskap Cup handlar om att bli bäst på häst och i höst sadlar kunskapsklassikern om till en kul poängjakt med fina priser. Häng på!