Annons

    Hem / Aktuellt / Fina svenska fälttävlansplaceringar

Fina svenska fälttävlansplaceringar

Det har blivit flera fina fälttävlansplaceringar för svenska ryttare i helgen Anna Nilsson på Candy Girl vann den trestjärniga klassen i Danmark och Anna Freskgård på Techno slutade tia i den fyrstjärniga klassen i Baborowko, Polen.

Baborowko, Polen

Fälttävlan CCI4*, totalt efter dressyr, terräng och hoppning: 1) Yoshiaki Oiwa, Japan, Calle 35,8 straff 2) Pawel Spisak, Polen, Banderas 36,5 3) Harald Ambros, Österrike, Lexikon 40,1 10) Anna Freskgård, Sverige Techno 46,0 16) Amanda Ingulfson, Sverige Hot Cup VH 50,2

Resultat

Köpenhamn, Danmark

Fälttävlan CCI3*, totalt efter dressyr, hoppning och terräng: 1) Anna Nilsson, Sverige, Candy Girl 32,6 straff 2) Peter Thomsen, Tyskland, Charisma TH 33,6 3) Peter Flarup, Danmark, Fascination 34,2 6) Louise Romeike, Sverige, Commando 41,2

Fälttävlan CCI2*, totalt efter dressyr, hoppning och terräng: 1) Lotte Palmgren, Finland, Bob 26,3 straff 2) Dirk Schrade, Tyskland, Cold Red Rum 28,8 3) Louise Romeike, Sverige, Feline 28,9

Resultat

15 hästar nominerade till unghäst-VM i dressyr

15 ekipage har idag nominerats till Unghäst-VM i dressyr. Mästerskapet avgörs 9-13 december i tyska Verden.