Annons

    Hem / Aktuellt / Häng med på poängjakt

Häng med på poängjakt

Folksam Hästkunskap Cup handlar om att bli bäst på häst och i höst sadlar kunskapsklassikern om till en kul poängjakt med fina priser. 1 oktober går startskottet! Häng på!

Ge en stallkompis en komplimang, filma en häst och bedöm exteriören, utmana varandra i hästkunskapsspelen eller varför inte fixa en digital pluggträff i valfritt hästkunskapsämne och plocka hem 50 friska poäng i  Folksam Hästkunskap Cup Poängjakt.

På grund av coronapandemin får kunskapstävlingen i år ett lite annorlunda upplägg – med lika delar spänning och hästkoll, men med en digital tävling istället för delfinaler på olika platser i landet. 1 oktober går startskottet. Klicka här och se hur ni hakar på och 50 kul sätt att plocka poäng.

Tävlingen rullar på hela oktober!

Unga fälttävlansstjärnor lyste på Gärds

Kristianstad International Eventing på Gärds var bland annat tänkt som en extra kvalmöjlighet för fälttävlansungdomarna inför nästa års EM på Segersjö. Julia Andersson, 16 år från Falkenberg, tog chansen och red hem segern i den tvåstjärniga klassen.