Annons

    Hem / Aktuellt / Unga påverkar ridsporten - vill du vara med?

Unga påverkar ridsporten - vill du vara med?

Vill du engagera dig i ungdomsfrågor inom Svenska Ridsportförbundet? Under Riksungdomsmötet i maj 2021 väljs nya ledamöter in i den centrala ungdomssektionen, CUS. CUS valberedning jobbar just nu febrilt med att hitta nya ledamöter till sektionen.

I CUS sitter unga som jobbar för andra unga. CUS arbetar både strategiskt och operativt för att stärka ungdomarnas roll inom ridsporten. Några av projekten som CUS arbetar med är Trygga idrottare i ridsporten, hästkunskapstävlingar som Vi i stallet och Hästkunskap cup samt ledarskapsutbildningar för unga inom ridsporten.

Vi letar efter personer som är under 26 år, som är villiga att lägga tid och engagemang för att arbeta på central nivå med ungdomsfrågor inom Svenska Ridsportförbundet.

Vi strävar efter att hitta ledamöter från hela Sverige och med olika intressen som tillsammans kompletterar varandra i styrelsen. Vem som helst kan egentligen engagera sig i CUS så länge du är medlem i en förening som är ansluten till Svenska Ridsportförbundet.

Har du frågor kring arbetet i CUS eller vill nominera dig själv eller någon du känner. Kontakta CUS Valberedning:

This is a mailto link

Nomineringen bör innehålla kontaktuppgifter både till dig som nominerar samt till den som nomineras. Vi vill ha din nominering senast den 31 december 2020.

Unga fälttävlansstjärnor lyste på Gärds

Kristianstad International Eventing på Gärds var bland annat tänkt som en extra kvalmöjlighet för fälttävlansungdomarna inför nästa års EM på Segersjö. Julia Andersson, 16 år från Falkenberg, tog chansen och red hem segern i den tvåstjärniga klassen.