Annons

    Hem / Aktuellt / Finalen närmar sig i allsvenskorna

Finalen närmar sig i allsvenskorna

Det närmar sig final i både Folksam Elitallsvenska och Folksam Ponnyallsvenska. i helgen blev flera lag klara för final i båda serierna.

Sex lag har söndag 11 oktober kvalificerat sig till SM-final i Folksam Elitallsvenska, efter omgångar i Södra och Västra zonen.

Folksam Elitallsvenska Södra zonen avgjordes hos Lunds Civila Ryttarförening och Folksam Elitallsvenska Västra zonen hos Lidköpings Ridklubb.

I Södra zonen kom regerande SM-mästaren Österlens RK tvåa och etta i helgens omgångar, medan Skyrup CCRF var etta och tvåa. Dessa två lag till final tillsammans med Flyinge HK, som var trea i båda omgångarna. Resultat

I väst vann Billdals RK serien efter en andraplats och en seger i helgen. Serietvåan Hallands Equestrians RF slutade trea och tvåa i helgen, medan tredjelaget till final, Hagens RF stod för en seger och en fjärdeplats. Resultat

Nästa vecka kommer de sista lagen att kvalificera sig. Detta från Norra zonen, som har sina omgångar hos Sundsvalls RK.

SM-finalen rids hos Strömsholms RF vecka 47. 

Aktuell ställning Folksam Elitallsvenska


Eskilstunaortens RF och F Runsten Equestrians är klara för SM-final i Folksam Ponnyallsvenska från zon Central. Det står klart efter tredje omgången, som reds hos Vikbolandet.

De två lagen kom etta och tvåa i båda omgångarna som reds i år. De är därför klara för finalen, som rids hos Strömsholms RF vecka 46. Nästa vecka avgörs vilka som går till final från den sista zonen, zon Väst. Resultat

Aktuell ställning Folksam Ponnyallsvenska

 

Folksam Elitallsvenska - regler, aktuell ställning mm

Folksam Ponnyallsvenska - regler, aktuell ställning mm

Helheten i fokus när talangerna träffades på Bosön

På Bosöns Elitidrottscentrum samlas idrottare från alla sporter, i alla åldrar och tillhörande olika satsningar – allt som oftast med sikte mot mästerskap. Det gäller även ryttarna i ATG Talang som träffades 27-28 oktober för två inspirerande dagar.