Annons

    Hem / Aktuellt / Klart för final i Folksam Ponnyallsvenska

Klart för final i Folksam Ponnyallsvenska

Det är klart för final i Folksam Ponnyallsvenska efter att Zon Väst avgjordes den gångna helgen.

Skedala Ridklubb och Ulricehamnsbygdens Ryttarförening blev de sista lagen att avancera till SM-final i ponnylaghoppning/final i Folksam Ponnyallsvenska. Detta efter att Ulricehamn vunnit sista omgången i zon Väst med Skedala som tvåa.

Resultat från söndag

SM-finalen rids hos Strömsholms RF vecka 46, 13-15 november.

Slutställning Folksam Ponnyallsvenska 2020

Till final har Mitt Hjärta HF, Vindelns Ridklubb, Strömsholms Ridsportförening, Jump Club RF, Eskilstunaortens RF, Runsten Equestrians, Lammhults Ridklubb, Vetlandaortens RF, Skedala Ridklubb, Ulricehamnsbygdens RF, Flyinge Ridsportförening och Österlens Ridklubb, kvalat.

 

Rakare linjer för klubbstyrelsen

Äntligen! Styrelsen för Bodens Ridklubb blev glad när strategin för Ridsport 2025 presenterades på den föreningskonferens som distriktet Norrbotten håller varje höst. Här kom ramar och riktlinjer att ta avstamp från i arbetet för föreningen.