Annons

    Hem / Aktuellt / 11 / Rapportering av medlemsuppgifter

Rapportering av medlemsuppgifter

Uppgifter om medlemsantal ska rapporteras till Svenska Ridsportförbundet senast 15 januari 2021. Rapporteringen görs via Idrott Online Klubb.

Ni rapporterar medlemsantal per den 31 december 2020, fördelat på män och kvinnor. 

För att skicka in föreningsrapporten, gå in i administrationsmodulen. Klicka därefter på ”Årsrapporter” i vänstermenyn. Där finns sedan en knapp som heter ”Skapa föreningsrapport”, klicka där.

När ni öppnar föreningsrapporten så finns siffror som kommer från det antal som ni har i ert medlemsregister i IdrottOnline, stämmer inte dessa så kan ni ändra till korrekt antal innan ni skickar rapporten.

OBS! Glöm inte att klicka på ”Skicka till SF” så vi ser att ni rapporterat.

Årsavgift till Svenska Ridsportförbundet

Svenska Ridsportförbundet fakturerar föreningen medlemsavgift och avgift för försäkringen.

Medlemsavgiften för 2021 är oförändrad, 112 kr per medlem, medan avgiften för försäkringen som tidigare informerats om höjs till 75.50 kr per medlem för 2021.

Läs mer om medlemsavgiften här

Läs mer om försäkringen här

Alla antagna föreningar blir fullvärdiga medlemmar av förbundet, därför har ett krav införts att föreningen ska ha minst 25 medlemmar. Det innebär att Svenska Ridsportförbundets faktura baseras på minimiantalet 25 medlemmar även om föreningen har färre medlemmar.

Separat faktura kommer från distrikten.

Lathund föreningsrapport (pdf)

Om dokumentet ser konstigt ut på skärmen, prova med att högerklicka på länken och spara ner filen på din dator.

Har du frågor eller funderingar om medlemsrapporteringen är du välkommen att höra av dig till Anki Stafström, This is a mailto link , 0220-456 36

Behöver du supporthjälp, kontakta This is a mailto link

Ingen ny seger i La Baule

Det blev ingen ny seger för Sverige i nationshoppningen i franska La Baule. Efter en fin förstarunda halkade det svenska laget ner i resultatlistan i omgång 2. I Danmark blev det svenska laget sjua.