Annons

    Hem / Aktuellt / 11 / Nya TR för 2021 publicerade

Nya TR för 2021 publicerade

Nästa år, 2021, kommer nya TR, både det gemensamma och grenspecifika. Nu finns samtliga TR 2021 publicerade tillsammans med en text med de viktigaste ändringarna.

Nu finns en ren och en mark up-version av TR I Gemensamma bestämmelser 2021, TR II Dressyr 2021, TR III Hoppning 2021, TR IV Fälttävlan, TR V Sportkörning 2021, TR VI Distansritt, TR VII Voltige, TR VIII Mounted Games 2021, TR IX Reining 2021 och TR X Working Equitation publicerade. De börjar gälla 1 januari 2021.

TR I Gemensamma bestämmelser

TR II Dressyr

TR III Hoppning

TR IV Fälttävlan

TR V Sportkörning

TR VI Distansritt

TR VIII Mounted Games

TR IX Reining

TR X Working Equitation

Nations Cup Final närmar sig – här är Sveriges hopptrupp

Den 1-3 oktober är det dags för nationshoppningsfinal, Longines FEI Nations Cup Final i Barcelona. Efter många inställda deltävlingar är alla lag i Europaligan kvalificerade till finalen. Nu har Henrik Ankarcrona presenterat Sveriges trupp.