Annons

    Hem / Aktuellt / Mästerskapstätt år 2021

Mästerskapstätt år 2021

Efter att många mästerskap ställdes in eller flyttades under 2020 ser 2021 ut att bli ett mycket mästerskapstätt år för ridsporten. Vi har hela listan med datum och arrangörer för såväl internationella som svenska mästerskap.

Olympiska och paralympiska spel, världsmästerskap, Europamästerskap, nordiska mästerskap, svenska mästerskap och internationella tävlingar i Sverige. Det är ett fullspäckat år som väntar för alla mästerskapssugna ryttare, kuskar, voltigörer och fans. 

Med reservation för ändringar och med hopp om att läget med coronapandemin ska tillåta att tävlingarna hålls enligt plan publicerar vi här listor över:

Vi söker ordförande till körkommittén

Svenska Ridsportförbundet söker ordförande till kommittén för sportkörning.