Annons

    Hem / Aktuellt / Vill du jobba hos oss?

Vill du jobba hos oss?

Svenska Ridsportförbundet förstärker det centrala kansliet. Vi söker en planerings- och utvecklingschef samt även rådgivare med intresse för föreningsutveckling.

Planerings- och utvecklingschef

Vill du ha en central roll och leda viktigt utvecklingsarbete för svensk ridsport? Vi söker en planerings- och utvecklingschef till Svenska Ridsportförbundet med placering i den unika arbetsmiljön i Strömsholm.

Inspireras du av digital utveckling, hållbarhet och brinner för den kraft och styrka som finns i såväl ridskola som tävlingsverksamhet, ideella föreningar och förbundets förtroendevalda? Då har vi en roll för dig! Som planerings- och utvecklingschef får du vara med i händelsernas centrum och du blir en viktig medspelare hos oss på Svenska Ridsportförbundet.

Sista ansökningsdag 15 januari 2021

Läs mer och ansök här

Föreningsrådgivare

Svenska Ridsportförbundet söker Föreningsrådgivare som bidrar i utvecklingen av förbundets föreningar.

Brinner du för föreningsutveckling i allmänhet och ridsporten i synnerhet? Har du en förmåga att inspirera och leda andra? Skulle du trivas i ett arbete där dagarna ofta spenderas ute i ridsportens föreningar? Då har du chansen att vara med och forma en ny roll som föreningsrådgivare i ridsporten.

Sista ansökningsdag 17 januari

Läs mer här