Annons

    Hem / Aktuellt / Nytt - Ridsports inspirationspris

Nytt - Ridsports inspirationspris

I år gör Årets inspiratör entré på Ryttargalan, ett nytt pris från tidningen Ridsport.

Årets komet har i många år varit tidningen Ridsports pris på Ryttargalan men pausar det priset. Istället har Ridsport instiftat ett nytt pris, Ridsports Inspirationspris! Redaktionen har valt en person som under året satt ett avtryck i ridsportvärlden genom att inspirera andra människor att våga tro på sina drömmar, tänka nytt eller våga kliva utanför den trygga boxen.

På Ryttargalan den 28 januari delas priset ut. Frågan är till vem…

Lena Sällman, Ridsports redaktionschef är hemlighetsfull om vinnaren:

- Vi är väldigt glada över vårt Inspirationspris, det känns helt rätt i dessa tider att lyfta någon som kan inspirera andra, på ett eller annat sätt. Redaktionen har diskuterat flera möjliga namn, alla värdiga vinnare av priset, men var ganska eniga om vem som skulle bli den slutliga vinnaren. Det ska bli väldigt roligt att få hylla personen i fråga.

Vinnaren får en inramad reproduktion av den internationellt erkända holländska konstnären Marli Hommel, vida känd för sina vackra hästmålningar.

Ryttargalan är i år digital och direktsänd med Henrik Johnsson som värd. Sändningen startar 20.00 och kan ses på Svenska Ridsportförbundets Facebook, Youtube-kanal samt hos Equisport.

Läs mer om Ryttargalan

Svensk support på väg till Valencia

Ulrika Tågerup kommer att åka ner till tävlingsplatsen i Valencia på uppdrag av Svenska Ridsportförbundet, som stöd i arbetet med den fortsatta isoleringen och planeringen för att kunna transportera hem de svenska hästarna.