Annons

    Hem / Aktuellt / Fin säsongsdebut för Malin Baryard

Fin säsongsdebut för Malin Baryard

Malin Baryard Johnsson är tillbaka på den internationella tävlingsbanan, närmare bestämt i Oliva, Spanien. I helgen blev det en GP-placering med H&M Indiana och flera felfria rundor med några av morgondagens stjärnor.

SÖNDAG
Det blev en GP-placering med H&M Indiana på söndagseftermiddagen, efter en felfri grundomgång och ett nedslag i omhoppningen.

Malin var också dubbelnolla i en 1.40-klass med El Barone 111, tiden räckte till en elfteplacering. Med Chacco Dia blev det ytterligare en felfri runda, i en 1.30-klass.

Grand Prix, 1.45-hoppning med en omhoppning: 1) Julien Epaillard, Frankrike, Usual Suspect d'Auge 0+0 fel 33,34 sek 2) Janne Friederike Meyer-Zimmermann, Tyskland, Buettner's Minimax 0+0 35,69 3) Oliver Philippaerts, Belgien, Le Blue Diamond vt Ruytershof 0+0 36,08 15) Malin Baryard-Johnsson, Sverige, H&M Indiana 0+4 37,31

Startlistor och resultat

FREDAG
Malin har inte tävlat internationellt sedan i september. Under uppehållet har hon hunnit med en del träning men familjen har också både insjuknat i och tillfrisknat från Covid-19.

Malin sätter successivt igång stjärnan H&M Indiana, med sikte kommande planerade mästerskap. Med till Spanien är också en samling yngre förmågor. Mest namnkunnig är H&M Chacco Dia, som närmast kommer från teamkollegan Peder Fredricson. Malin har haft det elvaåriga stoet sedan i höstas.

Stuteri Arch är också uppfödare och ägare till Sid, född 2012, e Cardento 933.

Godkända hingsten El Barone 111, 9 år, är ny i stallet. Han ägs av Lövsta stuteri och har stått stationerad hos stuteri Roshoeve, Belgien där han tävlats upp till 1.45-klasser.

Malin rider också Cuba VA 2010, ägd och uppfödd av Manfred Von Allwörden, stuteri Grönwohldhof, Tyskland.

Efter nio starter under torsdag och fredag är det idel ädla nollor i protokollen. Med H&M Indiana blev det en dubbelnolla i fredagens 1.45-klass i två faser, som var stoets första start. Övriga hästar har varit felfria i klasser upp till 1.40.