Annons

    Hem / Aktuellt / Om anmälningstid till tävlingar vecka 4

Om anmälningstid till tävlingar vecka 4

Nu är det bestämt när anmälan öppnar till tävlingarna vecka 4 2021, de första efter tävlingsstoppet. Det blir onsdag 20 januari kl. 18.00.

För närvarande råder generellt tävlingsstopp inom ridsporten, till och med 30 juni. Vecka 4 öppnar dock tävlandet för yrkesverksamma och ryttare födda 2005 eller senare, eftersom sådana tävlingar är tillåtna enligt regeringens och Folkhälsomyndighetens undantag från tävlingsstoppet. Sex tävlingar står på programmet.

I ett normalläge skulle dessa tävlingar ha öppnat för anmälan redan i december 2020, men eftersom inget anmälningssystem funnits för yrkesverksamma ryttare har det konstruerats från grunden, på rekordtid. Just nu håller Svenska Ridsportförbundet på att behandla ansökningarna till yrkesverksamma ryttare.

Dessa tävlingar kommer att öppna för anmälningar onsdag 20 januari kl. 18.00. Ordinarie anmälningstid kommer att utgå fredag 22 januari kl. 18.00.

Tre av dessa tävlingar är även öppna för ryttare födda 2005 eller senare eftersom de är enstaka tävlingar. Som enstaka tävling räknas endagarstävling utan uppstallning med deltagare från arrangörsdistriktet och angränsande distrikt.

Aktuella tävlingar vecka 4

29-31 januari Strömholms Ridsportförening, nationell hoppning, SM-final laghoppning 2020/final Folksam Elitallsvenska 2020, Arena Youth Tour 2020/2021 omgång 1. För yrkesverksamma ryttare och lagreserver i Folksam Elitallsvenska. Proposition

29-31 januari Lunds C Ryttarförening, nationell hoppning. För yrkesverksammaryttare. Proposition

31 januari Lunds C Ryttarförening, regional hoppning. För ryttare födda 2005 eller senare folkbokförda i Skånes, Blekinges, Smålands och Hallands distrikt. Proposition

30 januari Trollhättans Sportryttare på Grevagården, nationell hoppning. För yrkesverksamma, samt för ryttare födda 2005 och senare folkbokförda i Västergötlands, Smålands, Göteborg o Bohusläns, Värmlands, Örebro Läns och Hallands distrikt. Proposition 

30 januari Åstorpsortens Ryttarförening, regional ponnyhoppning. För ryttare födda 2005 eller senare folkbokförda i Skåne, Blekinge, Småland och Halland. Proposition

31 januari Åstorpsortens Ryttarförening, nationell ponnyhoppning. För ryttare födda 2005 eller senare folkbokförda i Skånes, Blekinges, Smålands och Hallands distrikt. Proposition   

Läs mer - Så blir du yrkesmässig tävlingsryttare i TDB