Annons

    Hem / Aktuellt / 02 / Nomineringar klara till riksungdomsmötet

Nomineringar klara till riksungdomsmötet

Den 25 april hålls Svenska Ridsportförbundets riksungdomsstämma, RixU. På grund av pandemin kommer den att bli digital. Nu är valberedningen klar med sina nomineringar till Centrala ungdomssektionens styrelse.

Nomineringar

Ordförande
Sara Grelle, nyval till 2023

Ledamöter

Amber Widegren, vald till 2023
Anna Holmgren, vald till 2023

Emma Nykvist, fyllnadsval 2023
Frida Carlsson, fyllnadsval 2023 

Isabell Plars, omval till 2025
Johanna Forsman, omval till 2025
Alma Sundqvist, omval till 2025

Hedda Boman, nyval till 2025
Elin Andersson, nyval till 2025

Förslag på ungdomsrepresentanter till FS

Ordinarie: Sara Grelle
Ordinarie: Johanna Forsman
Ersättare: Hedda Boman

Presentationer förslag till nyval

ElinAndersson_CUS_besk.jpg

Elin Andersson är 17 år, går andra året på gymnasiet och bor i Varberg. Är i dagsläget aktiv i Varbergs Ridklubb där hon sitter med i deras ungdomssektion. Sitter även med i DUS Halland sedan två år tillbaka. Blev utsedd till årets ungdomsledare i Hallands Ridsportförbund 2020.

HeddaBoman_CUS_besk.jpg

Hedda Boman är 18 år, kommer från Stockholm och går sista året på naturlinjen på gymnasiet. Hon är för närvarande ordinarie ledamot i Södermanlands Ridsportförbunds distriktsstyrelse. Tidigare ordförande i DUS Södermanland och innan dess ordförande i hemmaföreningen Finntorps Ridklubbs ungdomssektion. Har gått ungdomsledarutbildningen och även ungdomsledar-fortbildningen "Styrelseproffs och Organisation”.

DUS = Distriktsungdomsstyrelsen

CUS Valberedning:
Madelene Almqvist, Stockholm, sammankallande
Johanna Nilsson, Karlstad
Kajsa Nilsson, Umeå
Martina Eriksson, Luleå