Annons

    Hem / Aktuellt / Biljettsläpp till Sweden International Horse Show i augusti

Biljettsläpp till Sweden International Horse Show i augusti

Planeringen inför Sweden International Horse Show den 25-28 november 2021 är i full gång. Årets evenemang kommer att bjuda på sport och show på samma höga nivå som publiken blivit van vid efter alla år.

- Efter att vi tvingades ställa in SIHS förra året på grund av coronapandemin är vi nu mer laddade än någonsin, säger Christin Ericsson, Event Director Sweden International Horse Show.

Vi ser verkligen fram emot att återigen få bjuda in publiken till vårt unika koncept.

- Vi ser verkligen fram emot att återigen få bjuda in publiken till vårt unika koncept med världsledande ekipage inom fem tävlingsgrenar, internationella och svenska showartister och härlig julstämning.

Vanligtvis släpps biljetterna den här tiden på året, men i år flyttas biljettsläppet fram till augusti.
- Förhoppningsvis har vardagen återgått lite mer till det normala då, säger Christin Ericsson, som avslöjar att årets evenemang bjuder på flera stora nyheter.

- Vi vänder på arenalayouten, så att du som besökare möts av en inbjudande mässa och den nya Mässarenan med inspirerande innehåll hela dagarna. Huvudarenan, med den karaktäristiska 400 kvadratmeter stora LED-skärmen, placeras i den norra delen av arenan. Vi gör också plats för nya serveringar och mötesplatser, något som vi vet att vår publik efterfrågat, säger Christin Ericsson.

Preliminärt släpps de första biljetterna i slutet av juli och det stora biljettsläppet följer därefter den 25 augusti. 

Sweden International Horse Show 25-28 november 2021

Driva ridskola i ny upplaga

Nya boken och webbplatsen Driva ridskola samlar frågeställningar, framgångsnycklar och inspiration för hållbar och kvalitetssäkrad ridskoleverksamhet.