Annons

    Hem / Aktuellt / 05 / Ludwig Svennerstål fyrstjärnig åtta

Ludwig Svennerstål fyrstjärnig åtta

Ludwig Svennerstål slutade på en fin åttondeplats vid den fyrstjärniga fälttävlan i Aston le Walls, Storbritannien, som avslutades med hoppning och terräng på onsdagen.

Ludwig Svennerstål på Balham Mist startade med en fin dressyr på tisdagen som gav 28,8 straffpoäng. Med felfria rundor i såväl hoppning som terräng blev det också slutpoängen som alltså räckte till åttonde plats.

Therese Viklund på Viscera gjorde också för en fin tävling. Dressyren gav 30,0 straffpoäng och ekipaget var felfritt i banhoppningen. Även terrängen var felfri på hinder och med 2,8 tidsfel blev slutresultatet 32,8 straffpoäng och en tjugondeplats.

Det var trippel brittiskt på pallen, Laura Collett vann på 20,5 före Izzy Taylor och Tom McEwen på tredje plats.

Fälttävlan CCI4*, totalt: 1) Laura Collett, Storbritannien, London 20,5 straffpoäng 2) Izzy Taylor, Storbritannien, Monkeying Around 22,9 3) Tom McEwen, Storbritannien, Toledo de Kerser 23,0 8) Ludwig Svennerstål, Sverige, Balham Mist 28,8 20) Therese Viklund, Sverige, Viscera 32,8

Kompletta resultat