Annons

    Hem / Aktuellt / SIHS släpper första biljetterna på fredag

SIHS släpper första biljetterna på fredag

Nu är programmet för vinterns stora hästfest på plats och de första biljetterna släpps den 23 juli.

Årets upplaga av Sweden International Horse Show kommer att bjuda på den klassiska mixen av internationell ridsport i världsklass, unika showinslag och en härlig julstämning. Dessutom presenteras en rad spännande nyheter.

- Efter förra årets inställda evenemang är vi mer laddade än någonsin att bjuda in till vinterns stora hästfest. Därför har vi beslutat att smygstarta biljettförsäljningen redan den 23 juli, säger Christin Ericsson, Event Director.

- Som traditionen bjuder kommer vi att presentera internationell toppsport inom fem discipliner – hoppning, dressyr, fyrspannskörning, island/tölt och inomhusfälttävlan. Även shownumren kommer att hålla högsta klass. En nyhet i år blir Fjordkampen, där ryttareliten byter sina ordinarie hästar mot fjordhästar. Dessutom kommer såklart favoriter som shetlands steeplechase och show med Ridskolan Strömsholm och Flyinge tillbaka, fortsätter Christin Ericsson

Årets internationella shownummer bjuder på en artist som aldrig tidigare uppträtt i Sverige – Iseulys Deslé.

- Vi uppmärksammade Iseulys för första gången för drygt två år sedan på Cheval Passion i Avignon. Redan då var vi imponerade av hennes uppträdande och sättet hon arbetar med sina hästar. Nu har hon utvecklat sin show vidare och vi är väldigt glada och stolta över att få presentera Iseulys och hennes hästar i Sverige för första gången, säger Tobias Mattsson, Show Director.

Mer information om Iseulys Deslé finns här.

En nyhet på årets SIHS är att publiken kan ta del av ”Genrepet”, som startar 12:00 på torsdagen. Då finslipas de sista detaljerna i shownumren och de första tävlingsklasserna i hoppning och island/tölt genomförs.

Fler nyheter inför årets upplaga av SIHS är en helt ny arenalayout och Mässarenan, där det bjuds på inspirerande och fördjupande innehåll hela dagarna, till exempel clinics i hoppning, dressyr, islandshästar, råd från veterinärerna och hundföreställningar m.m.

Se programmet för Huvudarenan HÄR. Programmet för Mässarenan presenteras under hösten.

Sweden International Horse Show arrangeras som vanligt på Friends Arena i Solna.

Den 23 juli släpps de första biljettpaketen: VIP, helhelg, sportpaket, dressyrpaket och familjepaket. Läs mer och köp biljetter här.

Den 25 augusti släpps övriga paket och biljetter till SIHS. De som köpte biljett till SIHS 2020, och har valt att behålla sin biljett, har kvar sin plats till den aktuella föreställningen.

Om evenemanget 2021 inte skulle kunna genomföras enligt plan kommer biljetterna att återlösas.

Åtta ekipage finalklara i Arena Youth Tour

Fyra juniorer och fyra young rider-ryttare blev klara under höstfinalen i Arena Youth Tour, som avgjordes i helgen på friends Arena.