Annons

    Hem / Aktuellt / 09 / Vi söker ordförande till fälttävlanskommittén

Vi söker ordförande till fälttävlanskommittén

Svenska Ridsportförbundet söker ordförande till kommittén för fälttävlan.

Margaretha Rödén som hittills varit ordförande för kommittén lämnar sitt uppdrag vid årsskiftet.

Fälttävlan är en av Svenska Ridsportförbundets tio grenar, grenen genomförs i tre moment, dressyr, terräng och banhoppning, och rids med både häst och ponny.

Som ordförande bör du ha goda kunskaper om hur Svenska Ridsportförbundet arbetar och givetvis ha fälttävlan som stort intresse.

Svenska Ridsportförbundet arbetar efter strategidokumentet Ridsport 2025 med visionen att svensk ridsport är världens bästa. Arbetet både för förtroendevalda och tjänstemän utgår från vår värdegrund och våra ledstjärnor.

Ordförande ansvarar för att leda kommitténs arbete med att stärka och föra fälttävlan i Sverige framåt. Ordförande utser sin kommitté. Nuvarande kommitté med lång erfarenhet av fälttävlan är redo att fortsätta sitt uppdrag.

Tillsammans med kommittén och kansliet lägger du upp verksamheten och du har ett tätt samarbete med grenens landslagsledning. Uppdraget som ordförande är ideellt.

Här kan du läsa mer om fälttävlan i Svenska Ridsportförbundet

Ansökan skickas till Helena Lindencrona, ansvarig tjänsteman fälttävlan This is a mailto link per brev eller e-post. I ansökan vill vi ha ett personligt brev, CV, hur ser du på grenen idag och vad skulle du vilja utveckla. Vi vill ha din ansökan senast 5 november.

Frågor till Annika Skoglund, ordförande tävlingssektionen This is a mailto link, Andrea Barth, verksamhetschef Sport och Tävling, Svenska Ridsportförbundet This is a mailto link eller Helena Lindencrona, se ovan.

 

Henrik von Eckermann GP-fyra

Henrik von Eckermann och Glamour Girl var på väg mot seger när en bom retligt föll i slutet av omhoppningen i Abu Dhabi Grand Prix. Det blev en fjärdeplats för ekipaget som var klart snabbast runt banan.