Annons

    Hem / Aktuellt / Platser klara för EM 2023

Platser klara för EM 2023

EM  i dressyr och paradressyr kommer att gå i Riesenbeck, Tyskland, och EM i hoppning i Milano, Italien, 2023.

FEI meddelade på torsdagen att Europamästerskapet i dressyr och paradressyr kommer att arrangeras i Riesenbeck, Tyskland, 2023. Det är samma tävlingplats och organisation som hade EM i hoppning för några månader sedan.

Ludger Beerbaum är ordförande i organisationskommittén för tävlingarna i Riesenbeck, och även om Ludger Beerbaum mest förknippas med hoppning, har FEI fullt förtroende för att ett EM i dressyr och paradressyr här kommer att bli alldeles utmärkt.
Tävlingsplats blir Riesenbeck International equestrian centre, datum meddelas senare. Läs mer HÄR

Tidigare har FEI meddelat att EM i hoppning 2023 arrangeras i Milano, Italien. Läs mer HÄR

Idrottsrörelsen håller ut

Idrottsrörelsen kan fortsatt hålla igång verksamheten, även med Folkhälsomyndighetens nya rekommendationer som börjar gälla onsdag den 8 december. Alla behöver hjälpas åt med att hålla avstånd och undvika trängsel.