Annons

    Hem / Aktuellt / Hopplandslaget nominerade till Jerringpriset

Hopplandslaget nominerade till Jerringpriset

Det svenska hopplandslaget är en av 13 kandidater som är nominerade till Radiosportens Jerringpris för 2021.

Radiosporten presenterade på torsdagen årets kandidater till Jerringpriset – svenska folkets pris för bästa idrottsprestation 2021. Det har varit ett framgångsrikt år för svensk idrott, med fina framgångar i OS och många VM-medaljer, så i år har 13 Jerringkandidater utsetts jämfört med åtta ifjol.

-Historiskt guld. För första gången på 97 år säkrades ett OS-guld i hoppning genom laget med Henrik von Eckermann, Malin Baryard och Peder Fredricson i en dramatisk final, skriver Radiosporten i sin motivering.

Man röstar via telefon, Radiosportens hemsida eller SVT:s duoapp, se mer info HÄR.

Idrottsrörelsen håller ut

Idrottsrörelsen kan fortsatt hålla igång verksamheten, även med Folkhälsomyndighetens nya rekommendationer som börjar gälla onsdag den 8 december. Alla behöver hjälpas åt med att hålla avstånd och undvika trängsel.