Annons

    Hem / Aktuellt / Nominera till Lövstas hållbarhetspris 2022

Nominera till Lövstas hållbarhetspris 2022

Nu är det dags att nominera smarta lösningar och initiativ till Lövsta Future Challenges Hållbarhetspris 2022. Kanske kan din förenings hållbarhetsarbete inspirera andra?

Priset kan delas ut till organisationer, initiativ, personer eller företag men även till produkter och tjänster som kan bidra till en positiv förändring och en hållbar hästnäring och ridsport. Med hållbarhet menas det som under en lång tid skapar bättre förutsättningar för planeten och allt som lever, samtidigt som det är ekonomiskt gångbart.

Priset delas ut för sjunde året i rad. Syftet är att sprida inspiration och kunskap om hållbarhet inom hästnäringen och ridsporten.

Läs mer här.

Idrottsrörelsen håller ut

Idrottsrörelsen kan fortsatt hålla igång verksamheten, även med Folkhälsomyndighetens nya rekommendationer som börjar gälla onsdag den 8 december. Alla behöver hjälpas åt med att hålla avstånd och undvika trängsel.