Annons

    Hem / Aktuellt / Tävla på SIHS - med käpphäst

Tävla på SIHS - med käpphäst

Du som är mellan 6 och 16 år, gillar käpphäst och vill tävla på Friends Arena under Sweden International Horse Show, har nu chansen att kvala. Platser kvar till söndagens 70 cm-kval.

Det är Sweden International Horse Show, som i samarbete med Stiftelsen Friends, Svenska Ridsportförbundet och Stockholms Läns Ridsportförbund, lanserar och genomför tävlingen ”SIHS Käpphäst, presented by Friends”.

Under två dagar, 20-21 november, kommer barn och ungdomar kunna vara med på kvaltävlingar i Westfield Mall of Scandinavia. Tävlingen är kostnadsfri och öppen för alla upp till 16 år. För dem som inte har egen, finns käpphästar att låna.

Kvaltävlingarna genomförs på två höjder: 50 cm och 70 cm. De 20 bästa i varje klass kvalar till finalen som genomförs på den nyetablerade Mässarenan på Sweden International Horse Show. Finalen avgörs i två omgångar, lördag 27 november och söndag 28 november. Konferencier för finalerna är Gry Forsell.

Proposition till "SIHS Käpphäst, presented by Friends"

HÄR kan du anmäla dig till "SIHS Käpphäst, presented by Friends"

>>Läs mer Käpphästarna tar plats på SIHS

Maria Gretzer i Mästarnas Mästare

Hopplegendaren Maria Gretzer är en av deltagarna i nästa säsong av SVT:s Mästarnas Mästare, som sänds våren 2023.