Annons

    Hem / Aktuellt / 12 / Rapportering av medlemsuppgifter

Rapportering av medlemsuppgifter

Uppgifter om medlemsantal ska rapporteras till Svenska Ridsportförbundet via Idrott Online Klubb. Ni rapporterar medlemsantal per den 31 december 2021, fördelat på män och kvinnor. Kom ihåg att klicka på SKICKA när ni fyllt i uppgifterna.

Sista dag för att skicka in uppgifterna är den 15 januari men det finns marginal för er som är ute i sista minuten. Men vänta inte!

För att skicka in föreningsrapporten, gå in i administrationsmodulen. Klicka därefter på ”Årsrapporter” i vänstermenyn. Där finns sedan en knapp som heter ”Skapa föreningsrapport”, klicka där.

Ni rapporterar medlemsantal per den 31 december 2021, fördelat på män och kvinnor.

När ni öppnar föreningsrapporten så finns siffror som kommer från det antal som ni har i ert medlemsregister i IdrottOnline, stämmer inte dessa så kan ni ändra till korrekt antal innan ni skickar rapporten.

Lathund föreningsrapport (pdf)
Om dokumentet ser konstigt ut på skärmen, prova med att högerklicka på länken och spara ner filen på din dator.

OBS! Glöm inte att klicka på ”Skicka till SF” så vi ser att ni rapporterat.

Årsavgift till Svenska Ridsportförbundet

Svenska Ridsportförbundet fakturerar föreningen medlemsavgift och avgift för försäkringen.

Medlemsavgiften för 2022 är oförändrad, 112 kr per medlem, liksom avgiften för försäkringen som är 75.50 per medlem för 2022.

Läs mer om medlemsavgiften här

Läs mer om försäkringen här

Alla antagna föreningar är fullvärdiga medlemmar av förbundet. Ett av villkoren för medlemskap i förbundet är att föreningen ska ha minst 25 medlemmar, se Svenska Ridsportförbundets stadgar. Det innebär att Svenska Ridsportförbundets faktura baseras på minimiantalet 25 medlemmar även om föreningen har färre medlemmar. Föreningen ska även arbeta för att uppfylla kraven på minimiantalet medlemmar.

Separat faktura kommer från distrikten.

Har du frågor eller funderingar om medlemsrapporteringen är du välkommen att höra av dig till Anki Stafström, This is a mailto link , 0220-456 36

Behöver du supporthjälp, kontakta This is a mailto link

Finaldags för Ponny-EM i Polen

Ponny-EM i hoppning, dressyr och fälttävlan avgörs i Strzegom, Polen den här helgen. Under söndagen är det individuell final i hoppning, kürprogram i dressyren och hoppmomentet i fälttävlan.