Annons

    Hem / Aktuellt / 2022 / 1 / Gothenburg Horse Shows nationella finaler flyttas till Kungsbacka Grand Prix

Gothenburg Horse Shows nationella finaler flyttas till Kungsbacka Grand Prix

De nationella finalerna i ATG Riders League, Sverigeponnyn, SWB Trophy hoppning och Arena Youth Tour, som skulle ha avgjorts under Gothenburg Horse Show, flyttas till den 5* tävlingen Kungsbacka Grand Prix vecka 10.

- Vi är såklart jätteglada för att Kungsbacka Ridklubb så snabbt och välkomnande vill ställa om så att vi får chansen att erbjuda dessa ekipage en högklassig tävling som finalplats, säger Tomas Torgersen, tävlingsledare Gothenburg Horse Show.

Det är givetvis svårt att ersätta Scandinavium, men tyvärr är det den verkligheten vi lever i just nu.

- Det är givetvis svårt att ersätta Scandinavium, men tyvärr är det den verkligheten vi lever i just nu.

Proposition till Kungsbacka Grand Prix publiceras denna vecka. Återstående kval till respektive klass kommer att arrangeras som planerat.

I ATG Riders League återstår de två sista delfinalerna, hos Strömsholms denna lördag och hos Borås Fältrittklubb vecka 6.

I Arena Youth Tour, som samarrangeras med Sweden International Horse Show, rids den så kallade Andra chansen denna vecka på Strömsholm och Sista chansen går hos Borås vecka 6.

Sverigeponnyn har sina två sista kvaltävlingar hos Billdals Ridklubb och Umeå Ryttarförening denna helg.

Finalfältet i SWB Trophy hoppning är klart sedan tidigare.

För de hästar som kvalat till SWB Trophy dressyr utreds frågan vidare och besked kommer inom kort. För hästar och ryttare kvalade till Lövsta Future Challenge kommer mer information snart.

Mer information mejlas ut till berörda ryttare.

Aktuell ställning hoppserier

Aktuell ställning dressyrserier

Fullspäckat program vid Strömsholmsdagarna 2022

Äntligen är sommarens stora nationaldagstävlingar på Strömsholm tillbaka! Årets evenemang är fullspäckat med sport – SM i dressyr, paradressyr och final i Folksam Ponnyallsvenska är bara några av höjdpunkterna.