Annons

  Hem / Aktuellt / 2022 / 5 / Halvtid i Folksam Ponny Cup

Halvtid i Folksam Ponny Cup

Nu har tio av 20 deltävlingar i den populära Folksam Ponny Cup/SM inverkanshoppning ridits. Fem ekipage har tagit täten i tre kategorier.

Folksam Ponny Cup rids i Medelsvår B hoppning och är även kval till SM i inverkansridning i ponnyhoppning. Efter två år utan cup på grund av coronapandemin är cupen nu tillbaka för fullt med hela 20 deltävlingar. SM-finalen rids  under första SM-dagen hos Sundbyholms HCRF vecka 32.

I halvtid har hela 150 ekipage tagit poäng. Ställningen i topp är sådan att Tindra Palmér, Ringnäs RF – Munsboro Kinder leder i kategori på 67 poäng och Alice Forsgren, Vindelns RK – Munsboro Skilachi toppar i kategori D på 65 poäng. I kategori C är det tre ekipage som delar ledningen på 45 poäng: Hannah Blomberg, Harplinge RK – Hembys Florian, Mika Lundh, Stora Wäsby FK – Derrycon Diamond och Emmy Lundberg, Vindelns RK – Balleygraney.

Återstående omgångar:

 • Omg 11 Vecka 21 Skogslottens RF   
 • Omg 12 Vecka 21 Värnamobygdens RF
 • Omg 13 Vecka 23 Equality Riders
 • Omg 14 Vecka 24 Båstads RK
 • Omg 15 Vecka 25 Mitt Hjärta HF
 • Omg 16 Vecka 25 Trollhättans SR
 • Omg 17 Vecka 26 Storbyns Ryttare
 • Omg 18 Vecka 27 Kungsbacka RK
 • Omg 19 Vecka 27 Stöcke PF
 • Omg 20 Vecka 32 Sundbyholms HCRF, SM-final med koefficient 1,5

Regler och aktuell ställning finns här