Annons

    Hem / Aktuellt / 2022 / 5 / Henrik von Eckermann GP-fyra i Windsor

Henrik von Eckermann GP-fyra i Windsor

Henrik von Eckermann och King Edward slutade fyra i Rolex Grand Prix vid Royal Windsor Horse Show. Ekipaget fick var snabbast av alla i grundomgången men det kostade ett nedslag.

GP-banan över 1.60-hinder var som sig bör mastig och hela 12 av 32 ryttare hade ett nedslag, bara tre var felfria i grundomgången. Henrik såg länge ut att sluta på pallen men allra sista startande Daniel Bluman från Israel satsade allt på ett kort och gick i mål felfri, därmed blev det fjärde plats för Henrik.

Grand Prix, 1.60-hoppning med en omhoppning: 1) Gregory Whatelet, Belgien, Nevado S 0+0 fel 34,79 sek 2) Max Kühner, Österrike, Electric Blue P 0+0 36,09 3) Daniel Bluman, Israel, Ladriano Z 0+4 35,23 4) Henrik von Eckermann, Sverige, King Edward 4 72,55 sek

Komplett resultat