Annons

    Hem / Aktuellt / 2022 / 5 / Lilla Edets Ridklubb vinner Ridborgarmärket etapp 1

Lilla Edets Ridklubb vinner Ridborgarmärket etapp 1

Nu är första etappen av Ridborgarmärket 2022 avgjord. Segrade gjorde Lilla Edets Ridklubb med glatt överraskad Therese Olaisson, stallansvarig i spetsen.
- Du skojar? Vad kul!
Lilla Edets Ridklubb har kammat hem hela tävlingen två gånger tidigare. Tanken på att bli den första klubben att ta tre segrar är en del av motivationen till årets satsning.
⁃ Första priset med en ny hinderpark lockar såklart också. Men det vore häftigt att göra något som ingen annan gjort tidigare, säger Therese.
 
Klubben hade tänkt satsa redan förra året men pandemin kom i vägen. Därför är de extra taggade i år och engagemanget är på topp.
⁃ Vi har otroligt engagerade medlemmar som hjälper till och verkligen går ”All-In” för det här. Vi har bland annat erbjudit tillfällen att ta märket i början av ridlektionerna. Framåt kommer vi fokusera på tillfällen utanför klubben, till exempel på marknader.
 
Lilla Edets Ridklubb belönas nu med ett Cavalettipaket. Men det finns fortfarande flera fina etappriser kvar att kämpa för. I stora finalen den 31 oktober 2022 är första pris en hinderpark från Ydre Grinden till ett värde av 35,000 kronor.
 
Läs mer om hur du och din förening kan delta i Ridborgarmärket 2022.