Annons

    Hem / Aktuellt / 2022 / 5 / Marianne Esseen Söderberg nu A-tränare

Marianne Esseen Söderberg nu A-tränare

Marianne Esseen Söderberg innehar nu A-tränartitel i dressyr.

Ridskolan Strömsholms huvudlärare i dressyr, Marianne Esseen Söderberg, är nu A-tränare i dressyr. Marianne, som är landslagsledare för juniorer och children i dressyr, har under lång tid varit aktiv inom dressyrsporten. Hon har själv utbildat och tävlat flera hästar upp till Grand Prix.

Tränarutbildningen, som startade 1991, har haft stor betydelse för ridsportens utveckling och omfattar idag över 1000 tränare inom ridsportens alla discipliner. För den som är intresserad av att bli tränare är sista ansökan till C-tränarutbildningen 2023 den 15 september. Läs mer på länken nedan: Tränarutbildning - Svenska Ridsportförbundet

Nations Cup i dressyr och hoppning till helgen

Under midsommarhelgen avgörs femstjärniga hopp- och dressyrtävlingar med FEI Nations Cup i Rotterdam. Sverige ställer upp med lag i båda disciplinerna. Här hittar du mer information.