Annons

    Hem / Aktuellt / 2022 / 5 / Okvalificerade ponnyekipage har startat 3* - detta gäller

Okvalificerade ponnyekipage har startat 3* - detta gäller

Det har kommit till Svenska Ridsportförbundets kännedom att ett antal ponnyekipage startat okvalificerade i 3* ponnydressyr.

Detta bedöms vara en konsekvens av de tillfälliga lättnaderna gällande kvalreglerna under 2021. Med hänsyn till att det i skrivningen inte tydligt framgått att lättnaderna endast gällde under 2021, samt att de berörda är barn, har Tävlingssektionen beslutat följande:Ekipage i ponnydressyr som under 2021, eller hittills under 2022, uppnått endast ett kvalande resultat i Lätt A P:1, Lätt A P:2, FEI inledande program, FEI:sLagtävlansprogram för ponnyryttare eller FEI:s Individuella Mästerskapsprogramhar möjlighet att komplettera med ytterligare ett godkänt kvalresultat på 2* tävling under 2022. Därefter får ekipagen starta samma klasser på 3* tävling.Om ett ekipage som nämns i stycket ovanför inte lyckas ta ett nytt kvalande resultat under 2022, stryks resultaten i de 3* klasserna under 2022.

Kontakt:

Annica Lund
Nationell samordnare Dressyr
This is a mailto link

Peder och Malin tog hem torsdagens GCL-seger

På torsdagen drog den prestigefyllda serien Longines Global Champions Tour i gång i Frankrike. Sveriges toppryttare levererade och Peder Fredricson och Malin Baryard Johnsson leder efter första omgången!