Annons

    Hem / Aktuellt / 2022 / 6 / Är du vår nya Redovisningsansvarige?

Är du vår nya Redovisningsansvarige?

Är din nästa roll att vara ansvarig för Svenska Ridsportförbundets finansiella redovisning? Vi söker en redovisningsansvarig med placering i den unika arbetsmiljön i Strömsholm.

Vi är idag ca 50 anställda på Svenska Ridsportförbundet och vi är övertygade om att varje medarbetare har ett unikt uppdrag. Vi ger förutsättningar för att kunna utveckla verksamheten med hästen i centrum och arbetar för visionen; Svensk Ridsport – världens bästa!

Är det rollen för dig?

Är din nästa roll att vara ansvarig för Svenska Ridsportförbundets finansiella redovisning? Den här rollen passar dig som förutom de gängse uppgifter som ingår för Redovisningsansvarig också vill göra skillnad och vara delaktig i svensk ridsports utveckling.

Mer information, kontaktuppgifter och länk till ansökan finns här

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 5 augusti 2022