Annons

    Hem / Aktuellt / 2022 / 7 / Brinner du för dressyr och vill jobba hos oss?

Brinner du för dressyr och vill jobba hos oss?

Vill du arbeta med, att på riktigt, bidra till utveckling inom svensk ridsport där du är mitt i hetluften vad det gäller all tävlingsverksamhet inom dressyr på elitnivå? Vi söker en Elitsamordnare Dressyr med placering i vackra Strömsholm.

Är ditt nästa steg att anta en central roll för Svenska Ridsportförbundet och leda samordningen av internationell dressyr? Drivs du av att jobba målinriktat i en administrativ och utpräglat serviceinriktad roll? Är du en kunskapsdriven och samverkande person som redan har en position inom högsta nivån inom dressyrsporten och dessutom ett brett och djupt internationellt kontaktnät? Ja, då kan det här vara din nästa roll.

Läs mer och ansök här