Annons

    Hem / Aktuellt / 2022 / 8 / Internationellt pris till Charlotte Söderström

Internationellt pris till Charlotte Söderström

Charlotte Söderström och Stuteri Arch fick under torsdagen motta det internationella priset FEI Owner of the Year för sina framgångsrika hopphästar H&M All In, H&M Christian K och H&M Indiana.

Det är andra gången Charlotte Söderström får motta det prestigefyllda priset som delas ut av Jumping Owners Club. Priset går till den hästägare som har de tre mest framgångsrika hästarna under året.

Charlotte Södertström får priset för sina hästars framgångar under 2021. Senast hon mottog priset var 2017. Då för hästarna H&M Christian K, H&M All In och H&M Cue Channa.

Charlotte har funnits i sporten länge och är en mycket dedikerad och kunnig hästägare med ett långsiktigt engagemang.

Priset delades ut under VM i Herning, där Charlotte befinner sig för att följa sina hästar H&M All In och H&M Indiana i VM-hoppningen.

- Hästägarna är otroligt viktiga för vår sport och vi är väldigt tacksamma över Charlottes och Stuteri Archs satsning på svensk hoppsport. Charlotte har funnits i sporten länge och är en mycket dedikerad och kunnig hästägare med ett långsiktigt engagemang. Det visar sig också i hennes hästars alla framgångar, säger Ulf Brömster, ordförande Svenska Ridsportförbundet.

Läs mer om reglerna för priset HÄR

Se alla vinnare genom åren HÄR

Svenska Anna-Karin bygger banorna på VM

Anna-Karin Tidén har järnkoll på hinderhöjder och bommar på VM-banorna. De små detaljerna är hennes grej.  — Jag är jätteglad och fantastiskt stolt över att få vara med här, säger en av mästerskapets nio assisterande banbyggare.