Annons

    Hem / Aktuellt / 2022 / 9 / Hela VM-laget till Sweden International Horse Show

Hela VM-laget till Sweden International Horse Show

Det blir en riktig publikfest och stort guldfirande under Sweden International Horse Show 24-27 november. Nu är det klart att hela VM-laget i hoppning kommer till Friends Arena. Sport i världsklass utlovas och hyllningar av VM-hjältarna på hemmaplan.

Henrik von Eckermann, Malin Baryard Johnsson, Peder Fredricson, Jens Fredricson och Rolf-Göran Bengtsson är alla klara för Sweden International Horse Show. De kommer till tävlingarna efter ett år av historiska prestationer med bland annat dubbla VM-guld i Herning och seger i nationstävlingen i Spruce Meadows.

Att komma till Friends Arena och rida inför vår fantastiska hemmapublik är alltid en av årets absoluta höjdpunkter.

- Att komma till Friends Arena och rida inför vår fantastiska hemmapublik är alltid en av årets absoluta höjdpunkter. Det känns förstås extra kul att för andra året i rad få fira guldmedaljer tillsammans med alla ridsportfans, säger Malin Baryard Johnsson.

I de internationella hoppklasserna i Friends Arena möts 18 toppryttare från hela världen. De gör upp i totalt fem klasser under fyra dagar. Under hösten presenteras ytterligare internationella toppnamn. Men klart är att de svenska ryttarna lär vara favorittippade på hemmaplan.

Nu laddar vi för att fira dubbla VM-guld på plats på arenan – med risk för att taket lyfter!

- Vi är otroligt glada över att vi får välkomna hela guldlaget från VM i Herning till oss. Nu laddar vi för att fira dubbla VM-guld på plats på arenan – med risk för att taket lyfter! Dessutom vet vi att vi kommer få njuta av sport i absoluta världsklass med dessa ryttare i startfältet, säger Christin Ericsson, Event Director, Sweden International Horse Show.

Se hela programmet och köp biljetter HÄR

Svensk ungdomsledarmodell exporteras utomlands

Svenska Ridsportförbundet lägger stor vikt vid ungas engagemang och ledarskap där unga utgör en stor och viktig resurs för förbundet. Nu lanserar europeiska ridsportförbundet EEF ett nytt ungdomsledarprogram baserat på vår svenska ungdomsledarkurs.