Annons

    Hem / Aktuellt / 2022 / 9 / Nominera Årets ridskolehäst!

Nominera Årets ridskolehäst!

Förra året tog Robban hos Hallsta RK hem priset. Vem vinner utmärkelsen Årets ridskolehäst i år? Nominera din hjälte nu!

Har du en ridskolehäst som betyder något extra för dig. En karaktär, en perfekt läromästare eller kanske din bästa vän? Glöm inte att nominera din favorit till Årets ridskolehäst. Det är enkelt att nominera och priset delas ut på Ryttargalan den 23 november.

Läs mer HÄR och nominera senast 1 oktober!

Top 10 Dressage blir Lövsta Top 10 Dressage 2022

Top 10 Dressage har sedan 2017 genomförts under Sweden International Horse Show och är en av världens viktigaste och mest prestigefyllda dressyrtävlingar. Nu tar SIHS och Lövsta Stuteri tävlingen vidare och 2022 blir tävlingen Lövsta Top 10 Dressage.