Annons

    Hem / Aktuellt / Inbjudningar / 2020 / 01-03 / Inbjudan unghästutveckling 2020

Inbjudan unghästutveckling 2020

Landslagsledning i hoppning bjuder in till träning för Pether Markne. Vi vill erbjuda möjligheten att genom kvalitativ träning utveckla och motivera talangfulla ekipage som kan betraktas som intressanta för svensk hoppsports framtid.

Syftet med träningarna är att ge verktyg och inspiration för att kunna träna mot uppsatta mål. Viktigt för oss är att även att stärka kommunikationen med ryttare, hemmatränare, hästägare och uppfödare.

Hästarna ska vara i åldern 6-8 år 2020 och ska under 2019 ha varit i årgångsfinal i någon av följande tävlingar, Falsterbo Horse Show, Champion of the Youngsters, Breeders eller Jönköping Horse Show.
Träningstillfällena kommer att vara:

  • 2 mars Ridskolan Strömsholm
  • 3 mars Flyinge

  • 30 mars Ridskolan Strömsholm
  • 31 mars Flyinge

Uppfyller du kriterierna är du välkommen med din ansökan till This is a mailto link Sista ansökningsdatum är 10 februari 2020.
Vid stort intresse kommer uttagning att ske av landslagsledning i hoppning som även kan selektera och bjuda in ekipage som anses intressanta.

Norsk världscupseger och Rolf-Göran tillbaka i världstoppen

Äntligen fick Geir Gulliksen vinna världscupen i Scandinavium. Och äntligen var Rolf-Göran Bengtsson tillbaka där han hör hemma, i omhoppning mot världseliten. Europafinalen i Longines FEI Jumping World Cup bjöd på riktig spänning in till sista akt.