Annons

    Hem / Aktuellt / Inbjudningar / 2020 / 01-03 / Inbjudan unghästutveckling 2020

Inbjudan unghästutveckling 2020

Landslagsledning i hoppning bjuder in till träning för Pether Markne. Vi vill erbjuda möjligheten att genom kvalitativ träning utveckla och motivera talangfulla ekipage som kan betraktas som intressanta för svensk hoppsports framtid.

Syftet med träningarna är att ge verktyg och inspiration för att kunna träna mot uppsatta mål. Viktigt för oss är att även att stärka kommunikationen med ryttare, hemmatränare, hästägare och uppfödare.

Hästarna ska vara i åldern 6-8 år 2020 och ska under 2019 ha varit i årgångsfinal i någon av följande tävlingar, Falsterbo Horse Show, Champion of the Youngsters, Breeders eller Jönköping Horse Show.
Träningstillfällena kommer att vara:

  • 2 mars Ridskolan Strömsholm
  • 3 mars Flyinge

  • 30 mars Ridskolan Strömsholm
  • 31 mars Flyinge

Uppfyller du kriterierna är du välkommen med din ansökan till This is a mailto link Sista ansökningsdatum är 10 februari 2020.
Vid stort intresse kommer uttagning att ske av landslagsledning i hoppning som även kan selektera och bjuda in ekipage som anses intressanta.

CHIO Aachen flyttar fram tävlingarna

CHIO Aachen i Tyskland är nästa internationella stortävling som påverkas av coronavirusets framfart. Arrangören meddelar idag att tävlingarna flyttas fram till senare i år. Nytt datum är inte klart än.